Confetti tilbyder

Hos Confetti får du en uddannet frisør/stylist som er kreativ, modebevist og med fokus på dig. Confetti er deltager i de nyeste kurser i ind- og udland og lægger vægt på altid at have fingeren på pulsen.
Hos Confetti får du en unik oplevelse med dig i centrum - Her er kvaliteten og fagligheden i top og du kan være sikker på god service, og en professionel og personlig behandling.

Jeg hedder Gitte Jarlholm og er uddannet på SASOON Academy hår akademi i London. Jeg har mere end 30 års erfaring og har de seneste 14 år drevet salon Confetti i Frederiksværk - Men trængte til lidt forandring og har derfor valgt at starte en helt ny salon i det intime og charmerende Liseleje helt ned til vandet.
Jeg er god til at sætte mig ind i netop dine ønsker og samtidig give dig ny inspiration. Jeg har fokus på smukke naturfarver og gennemført holdbare klipninger og arbejder udelukkende med naturlige og miljøvenlige hårprodukter, uden skadelige stoffer og kemi.

Ud over faglighed og kvalitet bygger Confetti på et udvidet, fleksibelt forretningskoncept, hvilket indbefatter fleksieble åbningstider, weekend åben, mulighed for booking af frisør/stylist til veninderaftner/polterarbend, sommeraftaler samt meget, meget mere.
Som den sidste gren i forretningskonceptet tilbyder Confetti gæstefrisør, stylingshappenings, besøg af velrenommeret negleteknikker og masse andre spændende ting og arrangementer. 

Confettis sortiment af hårpleje og styling produkter er ligeledes baseret på 100% naturlige indgredienser og er uden parabener og andre allergifremkaldende stofer. Til gavn for dig, mig og miljøet.

Jeg laver alt inden for hår; klip, farve, hairextension, farve af bryn og vipper, styling, hårkure mm.